Nije teško. Nije kasno. Ali SVI moramo da uradimo 1 stvar. Sada.

www.uradi1stvar.rs

Uradi1Svar je lokalna platforma koja podržava globalni pokret podizanja svesti o važnosti očuvanja planete i svih vrsta koje na njoj živei uključivanje u trku sa izumiranjem, kako bismo prevenirali nepovratna istrebljenja ugroženih vrsta. Cilj ove platforme je usmeri pažnju domaće javnosti ka ovom izazovu i pokaže da u Srbiji ima ekološki osvešćenih kompanija i pojedinaca koji su spremni da urade bar jednu stvar kojom doprinose očuvanju planete i biosfere.

PARTNERI PROJEKTA

Shop&Go
Shop&Go pomaže i podržava lokalne proizvođače voća i povrća, koji iz održive proizvođnje obezbeđuju sigurne, hranljive i pristupačne namirnice.

McDonald’s
McDonald’s recklažom doprinosi očuvanju životne okoline i značajno smanjuje globalno zagrevanje.

Huawei
Huawei doprinosi očuvanju resursa i apeluje da se punjači isključuju iz utičnice kada se telefoni ne pune, jer se time, na globalnom nivou, značajno štedi električna energija.

Home Center
Home Center doprinosi očuvanju resursa planete i apeluje na smanjenje potrošnje električne energije kroz prelazak na korišćenje štedljivih sijalica.

Beosport
Beosport podstiče pešačenje. Manje automobila na ulicama doprinosi smanjenu emisije štetnih gasova u atmosferu, a time i očuvanju planete.

Medijski partneri
Medijski partneri širenjem informacija o ovoj kampanji žele da što više ljudi uradi 1 stvar i priključi se naporima očuvanja planete.

MEDIJSKI PARTNERI